אם אתם משתמשים ב-Fiverr.com (פייבר) כדי למצוא פרילנסרים עבור פרויקטים שונים, כנראה שאתם כבר יודעים כמה קשה יכולה להיות המציאה של פרילנסרים שהם באמת טובים.
על פי skillademia, נכון ל-2024, יש למעלה מ-380,000 פרילנסרים פעילים ב-Fiverr. עם כל כך הרבה אפשרויות זמינות, למצוא פרילנסר מתאים זה יכול להיות משימה קשוחה.
בחירה בפרילנסר גרוע יכולה להסתיים בהפסד של כסף וזמן, אבל אל תדאגו כי זה בדיוק המקום שבו אני נכנס.
השקעתי שעות כדי לגלות את הדרך הטובה ביותר לסנן את הים של הפרילנסרים ב-Fiverr כדי למצוא כישרון אמיתי.
בנוסף, אני משתמש ב-Fiverr כקונה יותר מ-8 שנים, אז אשתף מהניסיון האישי שלי שיכול לחסוך לכם הרבה, מזיהוי המיומנויות הנכונות ועד בניית יחסים ארוכי טווח.
אם אתם רוצים לדעת איך למצוא את הפרילנסר הטוב ביותר ב-Fiverr, המשיכו לקרוא את הפוסט הזה.
הפוסט הזה יכול לעניין אתכם גם כן: איך להתחיל כפרילנסר כמו שצריך
מודעה:
Table of Contents
Toggleלמה קשה למצוא פרילנסרים טובים ב-Fiverr?
אם תהיו רק 5 דקות בפלטפורמה, תבחינו מיד בקושי. יש רשימה אינסופית של פרילנסרים שמציעים הכל, החל מעיצוב לוגו ושיווק דיגיטלי ועד לקידוד מורכב.
אבל הנה הקאצ’: לא כל הפרופילים משקפים כישרון אמיתי.
אז מה מקשה על מציאת פרילנסרים טובים ב-Fiverr? מהניסיון שלי, אלה הסיבות העיקריות:
1) האיכות משתנה מאוד: מכיוון ש-Fiverr פתוח לכולם, תמצאו גם מתחילים וגם מומחים באותו מקום ויכול להיות קשה להבין מי טוב יותר מהאחר, במיוחד שאתם רואים פרופילים חדשים שטוענים שהם חדשים רק בפלטפורמה של Fiverr אבל יש להם 10+ שנות ניסיון.
2) מחירים נמוכים יכולים להיות מטעים: תאמינו לי, גם אני ניסיתי למצוא את השירותים הזולים ביותר כדי לחסוך כסף, אבל ברוב המקרים, זה בא בצורה ניכרת על חשבון האיכות.
3) הפרופילים יכולים להיות מטעים: בואו נודה בכך – חלק מהפרופילים נראים טוב יותר מהשירות האמיתי של הפרילנסר. גרפיקה נוצצת או תיאורים מעורפלים יכולים להיות דרך להסתיר חוסר בניסיון אמיתי.
אבל אל תדאגו, אני אראה לכם בדיוק איך למצוא את הפרילנסר המושלם, אז המשיכו לקרוא.
שלב 1 - הגדירו כמו שצריך את הפרויקט שלכם
לפני שאתם קופצים ל-Fiverr, קחו קצת זמן לחשוב על הפרויקט שלכם והבינו מה הוא דורש. למדתי שככל שאני ספציפי יותר, כך התוצאות של הפרויקטים שלי טובות יותר.
חשבו על כישורים ספציפיים החיוניים לפרויקט שלכם. לדוגמה, אם אתם מחפשים כותב, האם הוא צריך ידע ב-SEO או רק להיות קופירייטר מעולה? האם עליו להיות בעל ניסיון בתחום ספציפי?
בנוסף, פרויקטים דורשים תקציב, אז אתם צריכים להכיר את הגבולות שלכם, אבל גם להיות מוכנים לשלם קצת יותר אם איכות השירות גבוהה מספיק כדי להצדיק את העלות.
הסרטון זה מסביר בצורה מעולה איך לאסוף דרישות לפרויקט:
מודעה:
שלב 2 - השתמשו בכלי הסינון של Fiverr
ל–Fiverr יש אפשרויות סינון מעולות שחסכו לי המון זמן בחיפוש אחר הפרילנסר המתאים. אני תמיד מתחיל בהקלדת מילות מפתח ספציפיות ואז מצמצם באמצעות מסננים.
הנה מה שעבד הכי טוב בשבילי:
1) שימוש במילות מפתח ספציפיות: היו ספציפיים ככל האפשר. אם אתם מחפשים שירותי שיווק דיגיטלי, הקלידו את השירות המדויק ביותר האפשרי, לדוגמה, “קידום אורגני של ערוץ טלגרם”.
2) סינון לפי רמת המוכר: אני בדרך כלל מחפש מוכרים ב-“Level 2” או “Top Rated” עבור פרויקטים מורכבים. עם זאת, כאשר אני בוחן פרילנסרים חדשים לפרויקטים קטנים, אני גם מחפש מוכרים ברמה 1 עם הרבה ניסיון.
3) הגדרת התקציב וזמן האספקה: מהניסיון שלי, סינון לפי תקציב וזמן אספקה יכול לעזור לברור פרילנסרים שעלולים לא להתאים לצרכי הפרויקט שלכם.
שלב 3 - הסתכלו על חוות דעת ותיק עבודות
שאני רציני לגבי פרילנסרים, אני חופר בביקורות ותיקי העבודות שלהם כדי לראות איזה סוג של פרויקטים הם השלימו ומה יש ללקוחות אחרים לומר עליהם.
על ידי כך, אתם יכולים לגלות שירותים גרועים/מזויפים או לראות שהפרילנסר מעולם לא השלים משהו דומה לפרויקט שלכם, כך שתוכלו להיות יותר זהירים.
דבר חשוב נוסף שכדאי לקחת בחשבון הוא כמה עדכניים הפרויקטים בתיק העבודות והביקורות, כך שתדעו שהפרילנסר הזה פעיל ומנוסה בתחום שלו.
מודעה:
שלב 4 - שלחו הודעה לפני ההזמנה
למרות שזה נשמע פשוט כל כך, הרבה אנשים מדלגים על השלב הזה ומזמינים ברגע שהם מוצאים את “האחד”.
עם זאת, הודעה קצרה יכולה להציל אתכם מהרבה כאבי ראש מאוחר יותר. בנוסף, זו דרך נהדרת לראות עד כמה הם זמינים ומבינים עניין.
השאלות שאני בדרך כלל שואל הן:
– האם יש לכם ניסיון בפרויקטים דומים?
– האם תוכלו לשתף דוגמאות נוספות או להציע תובנות על הפרויקט?
– מה תהליך התיקונים שלכם, אם יידרשו?
שליחת הודעות למספר מועמדים נותנת לכם תחושה מי באמת מעוניין בפרויקט שלכם ומי רק מחפש מכירה מהירה.
שלב 5 - התחילו עם פרוייקטים קטנים
אם הפרויקט שלכם גדול, כדאי קודם כל לחפש פרילנסר שיכול להשלים פרויקט קטן לדוגמה. הגישה הזו חסכה לי הרבה לחץ, כי ככה אני יכול לראות את הכישורים, התקשורת והעמידה בזמנים שלהם לפני התחייבות לפרויקט גדול יותר.
1) התחילו בקטן: לדוגמה, אם אתם צריכים לפתח אתר אינטרנט, התחילו על ידי בקשה מהפרילנסר לעצב רק דף אחד כדי להעריך את האיכות שלו.
2) שימו לב לפרטים הקטנים: כדאי לשים לב גם לאיכות העבודה וגם לאופן שבו הפרילנסר טיפל בפרויקט. האם הוא היה תקשורתי? האם הוא סיפק בזמן? הפרטים ה”קטנים” האלה יכולים להגיד האם הוא שווה שותפות ארוכת טווח או לא.
מודעה:
שלב 6 - בניית שותפות ארוכת טווח
ברגע שאתם מוצאים את הפרילנסר שעובד על הפרויקטים שלכם בצורה מושלמת, אל תתנו לו ללכת! זה יכול להיות גיים צ’יינג’ר לעסק שלכם אם תשמרו על יחסים טובים עם פרילנסרים מוכשרים.
אני מאמין שפרילנסרים טובים צריכים להרגיש שהם חלק מהצוות שלכם, כך שהם מרגישים יותר מחויבים לפרויקטים שלכם.
לסיכום - מציאת הפרילנסרים הכי טובים ב-Fiverr
מציאת הפרילנסר המתאים ב-Fiverr לא צריכה להיות משחק של ניחושים. על ידי מעקב אחר השלבים בפוסט הזה, אתם תהיו בדרך הנכונה למציאה, בדיקה ובניית יחסים ארוכי טווח עם פרילנסרים מוכשרים שיהפכו את החיים שלכם לקלים יותר.
אני בטוח שבפעם הבאה שתגללו ב-Fiverr, השימוש באסטרטגיה הזו תעזור לכם למצוא את היהלום הנסתר עבור העסק שלכם.
קראו עכשיו: כלי AI לשיווק דיגיטלי שאתם חייבים להשתמש בהם
מודעה: